Lidmaatschap
14,99
/per jaar

Goedkoper tarief per 15 min
Support tickets
Extra aanbiedingen te ontvangen
Afspraak binnen één werkdagen te plannen
Mocht het probleem niet zijn opgelost binnen      de eerste afspraak dan heeft u recht op de      tweede afspraak die geheel kosteloos is.
Hoe wij werken

Wij helpen met
uw problemen

04 Stappen

1
01. Abonnement
Als u aanmeld voor een abonnement dan krijgt u korting bij het kwartier tarief en komt u ook in aanmerkingen voor aanbiedingen dit doen wij voor vaste klanten.
2
02. Afspraak
U kunt online eenvoudig een afspraak inplannen, dit is geheel kosteloos of u kunt bellen met de klantenservices voor een afspraak in te plannen.
3
03. Oplossing
L'Espoirs komt bij u aan huis en zal zich altijd legitimeren met een pasje, zal u zo snel en goed mogelijk helpen waar het kan.
4
04. Tevredenheid
L'Espoirs is een zeer gedreven bedrijf en vraagt na afloop ook of alles naar wens is zodat u helemaal tevreden bent met de service die wij bieden.

Onze Diensten?Gratis aansluitkosten
L'Espoirs betaalt u geen aansluitkosten, wij vinden dit zeer klantonvriendelijk en zorgen hiervoor dat onze klanten te vreden zijn.
Geniet van snelle services
L'Espoirs heeft snelle services en zorgt er ook voor dat er voldoende capaciteit is om uw diensten zonder problemen te garanderen.
99,5% Uptime Garantie
Onze servers zijn goed uitgerust en hebben een storingsdienst zodat u altijd probleemloos van onze producten kunt genieten.
14 dagen geld terug garantie
Herroepingsrecht kunt u dit doen na aanmelding voor onze diensten, de bedenktijd van 14 dagen gaan dan in.