L'Espoirs bied ICT oplossingenWij zijn een kleine onderneming die zich graag
inzet als zich ict problemen voor doen bij uw bedrijf.

SVG
1. Contact

Telefoon of Email na keuze

SVG
2. Maak uw afpsraak.

Plan zelf uw afspraak.

SVG
3. Komen langs bij u.

Binnen u bepaalde tijden.

SVG
4. Te vredenheid

Vredenheid is blijheid.

Wij denken samen met u na over het inrichten van ICT-infrastructuren die uw communicatie soepel, betrouwbaar en veilig laat verlopen. Goede, efficiënte en veilige ICT-oplossingen dragen in hoge mate bij aan het succes en rendement van uw organisatie. Bij L'Espoirs vinden we daarom dat ICT, als water uit de kraan, altijd beschikbaar moet zijn.

De zorg om uw ICT-voorzieningen nemen we u dan ook graag uit handen. Dat kunnen we alleen realiseren doordat we beschikken over diepgaande vakkennis en verantwoordelijkheid nemen voor wat we doen. Het resultaat van onze dienstverlening? Een onafhankelijk advies, oplossingen van hoge kwaliteit en eerlijke, marktconforme prijzen. Daarmee onderscheiden wij ons.
Heeft u nog vragen?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening, wij kunnen uw ICT zaken regelen en onderhouden. Neem gerust contact met op, wij zullen u zo snel mogelijk helpen en adviseren wat beste is voor uw bedrijf. Mocht u liever hebben dat wij op de locatie komen dan is dit ook geen probleem voor ons.

Diensten bij L'Espoirs

Onderstaande is aansluiten op onze dienstenverlening die wij aanbieden.

Maak snel je afspraken

U kunt heeleenvoudig zelf een afspraak inplannen, klik op Afspraak maken komt u op een pagina uit waar u alles kunt invullen en de datum en tijdstip kan selecteren, mocht niet lukken contacteer ons wij helpen u graag verder.

Annuleer afspraak kosteloos

Mocht u een resevering hebben dan kunt u 24 uur voor afgaande aan uw afpsraak annuleren, mocht dit niet gebeuren dan zullen er wel voorrij kosten in rekening
brengen en die bedragen € 29,99

Software problemen

Kan altijd voor doen bij uw apparaat, bij elke apparaat zit Software een mobiele telefoon, laptop of tablet. Wij lossen graag al uw Software problemen voor u op, Dit zal vaak op afstand gebeuren ten zei Tablet of mobiele telefoon is.

Hardware problemen

één computer opnieuw bij een stellen of alles in elkaar zetten is voor ons geen probleem, wij zorgen er voor dat uw computer helemaal goed op elkaar is afgestemd en ook de goede software er op heeft staan.

Storing na kantoortijden

Wij hebben een storingdienst, mocht u bellen na de 18:00 dan wordt u automatsch doorgeschakeld na storingsnummer. Mocht dit niet gebeuren maak altijd een ticket aan zodat wij als nog zo snel mogelijk geholpen wordt.

Ticket systeem

Helaas zijn wij niet 24/7 open, mocht u toch een probleem hebben dan kunt inloggen in ons klantensysteem, om een support ticket aan te maken wij zullen dan uw vraag / probleem zo snel mogelijk beantwoorden.