Over Ons

Wie zijn wij en wat zijn onze doelstellingen.
L'Espoirs heeft gedreven personeel.

Welkom bij L'Espoirs.


De digitale wereld is volop in beweging. Internet is niet meer weg te denken uit ons
dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn.
Goede servers en andere devices moeten goed beveiligd zijn, maar essentieel van belang
is de onderhoud van deze devices.

wp-hosting

Heeft u nog vragen?

Geen probleem, wij staan altijd voor u klaar tijdens onze kantoortijden. U kunt contact met ons opnemen per email of per telefoon. U kunt ook kijken of uw vraag bij veelgestelde vragen staat.

Onze doelstellingen

U kunt hier onder de 6 doelstellingen lezen waar wij aan het werken zijn.

First Time Fix

L'Espoirs streef er voor om binnen de eerste afspraak probleem op te lossen, dit kan soms niet gebeuren omdat er onderdelen besteld moeten worden.

Snelle service leveren

Mocht u een probleem hebben en er is geen plek meer in de agenda dan kan het zo maar zijn dat u toch ingepland kunt worden, ivm met een klant die geannuleerd heeft.

Klanten beoordeling

Klanten hebben een hoge verwachting, beoordeling van onze klanten is echt van belang zo kunnen wij onze diensten verbeteren, want iedereen kan leren van hun fouten.

99,5% Uptime garantie

Servers staan in een data center in Amsterdam en ook in Frankfurt, Wij hebben gemerkt dat de servers ook uit kunnen vallen en daarom hebben wij een nieuwe server er bij.

Hulp op afstand

In de toekomst kan er ook hulp geboden worden van uit onze eigen werkplekken, wij maken dan verbinding met de server en vandaar uit verbinding met onze klant.

Afspraken nog makkelijker inplannen

Wij zijn altijd opzoek na nog beter en sneller manier om afspraken of andere diensten te leveren, daarom is uw feedback van harte welkom.