Veelgestelde Vragen

Bekijk ons meest gestelde vragen, mocht u vraag
er niet tussen staan neem dan contact met ons op.

Het is erg vervelend dat u een klacht wilt indienen. U kunt een contact formulier doen of stuur een email naar klantenservice@lespoirs.nl leg de situatie zo goed mogelijk uit zodat wij meteen een beeld hebben wat er precies speelt.

U klacht wordt binnen 2 tot 5 werkdagen in behandeling genomen, Wij streven er na om uw klacht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Als uw land binnen de EU ligt, kunt u betalen met IDEAL als uw land niet in de EU ligt, betaalt u met PayPal of Creditcard.

Binnen de EU-landen: IDEAL, Paypal, Creditcard, bankoverschrijving.
Buiten de EU-landen: Paypal, Creditcard

Bij L'Espoirs heb je een factuur die altijd 14 dagen betaalde tijd heeft en na het verstrijken van de 14 dagen ontvang je een herinnering.

Na de factuur ontvang je 3 herinneringen, heb je nog niet betaald dan wordt dit vervolgd bij het incassobureau.

L'Espoirs heeft geen verborgen kosten, wat je ziet bij de diensten die wij aanbieden zijn dit ook de tarieven. Mochten er extra kosten zijn, dan overleggen we eerst met je voordat je iets in rekening brengt Als u vragen heeft, horen wij graag van u.

U kunt de afspraak kosteloos annuleren mist u 24 uur voorafgaande de afspraak bent. Mocht u als nog annuleren binnen de 24 uur dan worden er € 29,99,- in rekening gebracht

Als de uitgaven bij het incassobureau liggen, dan kunnen we helaas niet meer helpen, neem dan contact op met het incassobureau.

Als u inlogt op uw klantenpaneel, ziet u facturen in het menu. Als u vervolgens op de rechterknop klikt, ziet u alle openstaande en succesvolle facturen die al zijn betaald.

L'Espoirs heeft een opzegtermijn van één kalendermaand.

L'Espoirs heeft dit zeker, u kunt 14 dagen kosteloos annuleren. Dit moet altijd schriftelijk gebeuren via een supperticket in uw klantenpaneel of op de pagina van klantenservice contact formulier invullen, mocht u gebruik hebben gemaakt van onze diensten dan zullen de uren in rekening gebracht worden, deze kosten zijn per 15 minuten € 7,50,- inclusief BTW 21%.

Het is heel vervelend dat je je wachtwoord bent vergeten. We L'Espoirs leggen uit hoe uw wachtwoord binnen 1 minuut is gereset.

- Klik op Inloggen.
- Onder de knop Registreren ziet u Wachtwoord vergeten.
- Voer uw bij ons bekende e-mailadres in en klik op Verzenden

Stel u voor dat uw computer kapot gaat en moet gemaak worden maar er moet een onderdeel vervangen worden dan moet dat betaald worden en door de offerte te onder tekenen gaat u er mee akkoord met de prijs zodat wij de onderdeel kunnen bestellen.